Oj...

... vad mycket strul det blev med Marcus resa till Sthlm!!
Köra från Växjö kl 14.00, framme 22.00 säger en hel del...
Bil krångel från start till slut... Men efter hyrbil från Sthlm idag är han nu hemma igen! :)

Soffa, tv+tv-bord, soffbord och säng är nu iaf på plats. Längtar till man kommer upp dit och kan börja bo
in sig. Är alltid så stressigt och allmänt jobbigt att flytta runt på olika platser och ha allt (men ändå inget) överallt.

Igår var Doris hemma med pappa. Oj så bra det gick :) Pappa är Doris lek-kompis.. Eller eg tvärtom kanske man ska säga ;)

Andra
jobbdagen idag... Puuuuh så trött jag är! Somnade en timme efter jobbet igår, och hade man inte vart tvungen att köra till Växjö idag efter jobbet hade man lätt somnat vid 18.00!

13:e september är det dags att bege sig upp till Sthlm på heltid. Ska som sagt bli väldigt skoj, särskilt nu när man inser att man har en chans att göra så himla mycket, valet att testa något nytt!

Ååååh vad jag längtar till på torsdag, då ska jag minsann ta sovmorgon!
MEN
på efm får vi nog bege oss in till Växjö igen för att fortsätta med... ja, med allt.

Blev väldigt sugen på Saara's (www.missdiff.blogg.se) förslag om att kika på Volbeat i Sthlm framåt höstkanten, håller tummarna för detta!
Hade vart så skoj (om ekonomin tillåter), att åka till Ronneby spa med järngänget (Saara, Malin och Sofie) nu i höst... Känns som att det blir väldigt mycket utgifter dock, och aaaallldeles för lite inkomst :-( Men än är vi inte där, så håller man bara tummarna riktigt hårt, blundar, önskar och hoppas, så ska det nog gå... Väl?

Nu ska det socialiseras lite...

Ha en fortsatt bra kväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0