Nu har man fått sig en...

... rejäl sugar-rush i form av Multigrain Loops :D

De senaste dagarna har min kära sambo spenderat all vaken tid till att fixa och trixa ihop en dator... Hur Kul? Inte speciellt. Men det är ju för att fixa cadden som han gör att, så då är det väl liiite bättre... kanske. :)

Hade
tittat lite fel tvätt-tid igår =-/ Upptäckte det en 2 tvättar försent ... Som tur väl var var det ingen annan som kom ner och tvättade på den tiden (trots att den var bokad) ... Retfullt om man hade gjort sig ovän med trevliga grannar såhär det första man gör :)
Men idag fanns iaf en tid över, sprang ned precis för att avsluta det jag påbörjade igår.
Man vande sig förvånansvärt kvickt vid att ha tvättmaskinen inne i lgh:en när man bodde i Växjö.

Blev gymet en vända igår med. Måste försöka med en tur dit idag med... Även om jag (märkligt nog) känner mig bakis. (Har inte druckit nååågonting) Men är helt seg och slut.

Nu har förresten öl- och whisky mässan kört igång här nedanför trapporna. Är nog en riktigt trevlig tillställning... Lite retfullt, som sagt, att man missar det nästa helg. Men blir ju lite Volbeat då, så jag ska absolut inte klaga! :)

I
morgon blir det otippat nog födelsedagsfest, som Marcus snälla syster Louise bjöd med mig på. Ska bli riktigt roligt att komma ut lite och bara ha allmänt trevligt/roligt/skoj :)

Nu blir det att fixa det sista med tvätten och bege sig ut i det fina Stockholms-vädret och gilla livet :)


Hoppas ni har det bra vad ni än hittar på :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0